Yksilövalmennukset ja kartoitukset

Oletteko miettineet jo pidemmän aikaa, että jotain pitäisi tehdä oman hyvinvointinne eteen? Rajoittaako mahdollisesti jokin sairaus liikkumistanne tai kaipaatteko muuten vain tukea elintapamuutokseen ja liikunnan aloittamiseen? Apteekkimme tarjoaa asiakkaille terveyslähtöistä ja elintapaneuvontaan pohjautuvaa personal training -valmennusta. Yksilövalmennukset ja kartoitukset sopivat henkilöille, jotka haluavat parantaa elintapojaan ja elämänlaatuaan, ovat riskissä sairastua elintapasairauksiin tai kärsivät jo tällä hetkellä esimerkiksi sydän- ja verenkierto-ongelmista tai diabeteksesta. Valmennukset sopivat lähes kaikille, tavoitteesta ja lähtötasosta riippumatta! Valmennukset tekee apteekkimme proviisori/personal trainer.

Voitte kysyä lisää palveluista apteekin henkilökunnalta tai soittamalla  03 514 2271. Voitte varata ajan myös netin kautta: timma.fi/sastamalan1apteekki.

Kokonaisvaltainen hyvinvointivalmennus

Palvelu on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kartoittaa terveydentilansa ja parantaa elämänlaatuaan. Palvelu toteutetaan yhdessä apteekin proviisorin/personal trainerin kanssa ja palveluun kuuluu mm. haastatteluja, mittauksia ja ohjausta.

Palvelun sisältö:

Käynti 1. Proviisorin haastattelu ja tarkastus. Diabeteksen riskikartoituksen, sydän- ja verisuonisairauksien riskien arvioinnin sekä verenpaineen ja kehonkoostumusmittauksen.

Käynti 2. Personal trainerin haastattelu ja testaus. Kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä ryhdin silmämääräinen arviointi.

Käynti 3. Ravintovalmentajan haastattelu ja ravinto-ohjaus. Perustuu ruokapäiväkirjan pohjalta tehtävään ravintoanalyysiin.

Käynnit 4 ja 5. Lääkehoidon arviointi. Asiakkaille, joilla useita lääkkeitä tai ongelmia lääkityksen kanssa. Lääkkeiden yhteisvaikutukset ja lääkeohjaus.

Käynti 6. Tavoitteiden mukaisen liikuntaohjelman läpikäynti yhdessä personal trainerin kanssa.

Hinta yhteensä 250 €

*Kartoituksen sisältöä voidaan muokata tarvittaessa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Ravintovalmennus

Ravintovalmennuksen avulla pääsette mukavasti alkuun kohti pysyvää elämäntapamuutosta ja parempaa elämänlaatua. Autamme terveellisten ruokailutottumusten omaksumisessa.

Valmennus sisältää 4 tapaamista:

Punnituksen ja vyötärönympäryksen mittauksen.

Ruokapäiväkirjan analysoinnin ja ohjeet ruokavalion parantamiseksi.

Perehdytään viisaisiin valintoihin marketissa.

Tapaamisen sisältö:

1. Ravintovalmennuksen esitiedot ja ruokapäiväkirjan täyttöohjeistus.

2. Ruokapäiväkirjan analysointi, ohjeet ja vinkit parempiin valintoihin.

3. Viisaat valinnat marketista.

4. Yhteenveto,  kontrolli ruokapäiväkirjan palaute ja ohjeita jatkoon.

Hinta yhteensä 90€

Ravinto-ohjaus

Ravinto-ohjauksen avulla pääset alkuun kohti terveelisempää ruokavaliota. Proviisori/personal trainer analysoi ruokapäiväkirjasi ja antaa konkreettisia neuvoja tehdä ruokailutottumuksistasi terveellisempiä.

Ruokapäiväkirjan analysointi ja 1 ohjauskerta 60€

1-jakoinen kuntosaliohjelma

Sisältää alkukartoituksen, ohjelman ja 1 ohjauksen (n. 1h)

Hinta 99 €

Yksilövalmennukset alk. 89€/kk

(kesto 1-12 kk)

Pienryhmävalmennukset 3kk

Sisältää yhteensä 12 tapaamista

Uusi ryhmä aloittaa syksyllä 2019

Hinta 50€/kk

Kehonkoostumusmittaus ja kuntotestit

Sisältää kuntotestauksen ja mittauksen sekä tulosten läpikäynnin

Hinta 20 €

(pelkkä kehonkoostumusmittaus 15 €)

Kysy lisää personal training -palveluista henkilökunnaltamme!