Reseptilääkkeet ja eReseptit

Suoratoimituspisteissä reseptintoimitus sujuu nopeasti ja asiakkaan intimiteettisuojaa kunnioittaen. Lääkeneuvonnalla varmistamme, että asiakas on selvillä lääkkeen oikeasta käytöstä. Lisäksi huomioimme toimitettavan lääkkeen yhteensopivuuden asiakkaan muiden lääkkeiden kanssa. Näiden potilasturvallisuuteen liittyvien asioiden läpikäyntiä helpottaa asiakkaan kanta-asiakkuus, koska tällöin henkilökuntamme käytössä on myös asiakkaan lääkityshistoria.

Asiakkaalla on hyvä olla mukana eReseptiä hakiessaan Kela-kortin lisäksi lääkäriltä saatu potilasohje, sillä se nopeuttaa asiointia. Jos asioidaan jonkun toisen puolesta, tarvitaan hänen Kela-korttinsa ja lääkäriltä saatu potilasohje. Lisää tietoa eReseptistä meiltä sekä Kansallisen Terveysarkiston verkkosivuilta (www.kanta.fi).

eReseptin uusiminen

Lähetämme eResepteistä uusimispyyntöjä terveysasemien lääkäreille. Lääkäreille on hyvä antaa uusimisaikaa 8 päivää. Uusimispalvelu on kanta-asiakkaille ilmainen, muille palvelu maksaa 3 €/eResepti (enintään 10 euroa yhteensä).