Tule tutustumaan laajaan kosmetiikkavalikoimaamme!

Apteekissamme on laaja dermokosmetiikkaosasto. Asiantunteva henkilökuntamme opastaa Sinua löytämään oikeat tuotteet juuri Sinun ihollesi. Kosmetologimme on tavattavissa apteekilla säännöllisesti viikottain. Tule kysymään vinkkejä ja neuvoja ihosi hoitoon.

Apteekissamme on myynnissä seuraavat sarjat:

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

Idun Minerals

Uutuutena apteekissamme Idun Minerals meikkisarja. Tuotevalikoimista löytyy meikkivoiteet, peitevärit, valokynät, puuterit, poskipunat, luomivärit, ripsivärit, korostus- ja rajauskynät sekä huulipunat ja -kiillot. Sarjaa täydentää tuotesarjan omat, korkealaatuiset siveltimet sekä siveltimien puhdistusaine. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös ongelma-ihoisille (mm. akne, atooppinen iho, allergia, ruusufinni).

Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Rausch

Sveitsiläisestä (perustettu v.1890), rohdoskasvipohjaisesta hiustenhoitosarjasta löytyy tuotteet jokaiselle hiustyypille sekä apu päänahan ongelmiin. Tuotteissa käytettävät uutteet valmistetaan kasvien kukista, lehdistä, kuoriosista ja juurista. Valmistusprosessissa on pyritty minimoimaan luonnon turha kuormitus eikä tuotteita ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat laadukkaita (täyttävät ISO-laatuvaatimukset) ja dermatologisesti testattuja sekä Suomen Allergia- ja Astmaliiton hyväksymiä, joidenkin tuotteiden teho on varmistettu myös kliinisin tutkimuksin.

Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Yhdessä ihotautilääkärien kanssa kehitetty Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

LCC Löwengrip   

Ruotsalainen kosmetiikkasarja, jolla on tasapainottava vaikutus herkälle iholle ja päänahalle. Erityisesti Pohjoismaiselle ihotyypille. LCC käyttää huolella valittuja aineosia ja mietoja tuoksuja, jotka on räätälöity herkkäihoisille ja herkälle päänahalle. Tuotteet päivittäiseen kasvojenhoitoon sekä hiusten hoitoon.

Tuotesarjan omille sivuille »

Yhteystiedot

Torikeskus, Torikatu 1
38200 Sastamala
Puh (03) 514 2271

Avoinna

ma-pe 9-19
la 9-16
su suljettu

Liity kanta-asiakkaaksi

Lue lisää ja liity!