Tule tutustumaan laajaan kosmetiikkavalikoimaamme!

Apteekissamme on laaja dermokosmetiikkaosasto ja kosmetolgin hoitohuone.

Asiantunteva henkilökuntamme ja kosmetologi opastaa Sinua löytämään oikeat tuotteet juuri Sinun ihollesi.

Kosmetologilta voit varata ajan hoitoihin (kts. kohta kosmetologin palvelut).

Apteekissamme on myynnissä seuraavat sarjat:

Aco

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen sekä oma ACO Baby -sarja lasten ihonhoitoon.

ACO:n ylellisen Cliniderm-sarjan tuotteet hoitavat ihoa kokonaisvaltaisesti ja suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta, kuten vuodenaikojen vaihteluilta. Ihonhoidossa on tärkeää käyttää tuotteita, jotka on kehitetty juuri omalle ihotyypille. Cliniderm-sarjassa on normaalin ja sekaihon, rasvoittuvan ihon sekä kuivan ja herkän ihon tuotteita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Atopik

Atopik on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka on kehitelty erityisesti herkälle iholle. Tuotteiden teho perustuu muun muassa luomukaurasta ja luonnonmustikoista saatavista, hoitavista ainesosista. Tule tutustumaan tähän kotimaiseen luonnonkosmetiikkasarjaan.

Avène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Eucerin

Laadukkaat dermokosmetiikkasarjan tuotteet jälleen saatavilla. Eucerin tarjoaa monipuolisen valikoiman ihonhoitotuotteita moniin eri ihonhoidon tarpeisiin. Apteekkien suosittelema sarja jo yli 60 maassa, tule tutustumaan tuotteisiin ja löydä juuri sinun ihollesi sopivat tuotteet.

Favora

Suomalainen Favora ihonhoitosarja sopii herkällekin iholle. Kaikki käytettävät raaka-aineet ovat puhtaita ja turvallisia, eivätkä ne sisällä väriaineita tai keinotekoisia hajusteita. Hoitavia ainesosia on poikkeuksellisen paljon. Erityisesti herkän ihon hyvinvoinnille on tärkeää hellävarainen puhdistus, tehokas kosteutus ja ihoa suojaavat ainesosat. Tavoitteena on hyväkuntoinen ja vastustuskykyinen iho, joka toipuu paremmin myös erilaisista rasituksista.

Tuotesarjan omille sivuille »

Idun Minerals

Uutuutena apteekissamme Idun Minerals meikkisarja. Tuotevalikoimista löytyy meikkivoiteet, peitevärit, valokynät, puuterit, poskipunat, luomivärit, ripsivärit, korostus- ja rajauskynät sekä huulipunat ja -kiillot. Sarjaa täydentää tuotesarjan omat, korkealaatuiset siveltimet sekä siveltimien puhdistusaine. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, myös ongelma-ihoisille (mm. akne, atooppinen iho, allergia, ruusufinni).

Tuotesarjan omille sivuille »

Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa tiiviissä yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa.

Tuotesarjan omille sivuille »

Rausch

Sveitsiläisestä (perustettu v.1890), rohdoskasvipohjaisesta hiustenhoitosarjasta löytyy tuotteet jokaiselle hiustyypille sekä apu päänahan ongelmiin. Tuotteissa käytettävät uutteet valmistetaan kasvien kukista, lehdistä, kuoriosista ja juurista. Valmistusprosessissa on pyritty minimoimaan luonnon turha kuormitus eikä tuotteita ole testattu eläinkokein. Tuotteet ovat laadukkaita (täyttävät ISO-laatuvaatimukset) ja dermatologisesti testattuja sekä Suomen Allergia- ja Astmaliiton hyväksymiä, joidenkin tuotteiden teho on varmistettu myös kliinisin tutkimuksin.

Tuotesarjan omille sivuille »

Sebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohta on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros. Yhdessä ihotautilääkärien kanssa kehitetty Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon, eli 5,5. Yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty Sebamed sisältää myös kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kostetutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Tuotesarjan omille sivuille »

Vichy

Lähdevettä sisältävät Vichy-tuotteet ovat hypoallergeenisia eivätkä tuki ihohuokosia. Tuotteet on valmistettu lääketeollisuudessa ja ne on testattu myös herkällä iholla ihotautilääkäreiden valvonnassa. Vichy pyrkii ennaltaehkäisemään ja korjaamaan ihon fysiologista epätasapainoa kuten ihon pinnan kuivuutta, ryppyjen syntymistä ja selluliitin muodostumista kudoksiin. Vichy kunnioittaa eettisiä toimintatapoja, joka takaa tuotteiden turvallisuuden.

Tuotesarjan omille sivuille »

La Roche Posay

La Roche Posay sarja on kehitetty erityisesti herkälle iholle ja tuotesarja sisältää La Roche Posay:n lähdevettä. Tuotesarjan sisältä löytyy monia eri hoitolinjoja, esimerkiksi herkälle ja kuivalle, couperosa iholle kuin rasvaiselle sekaihollekin. Tuotteet on kehitelty yhteistyössä maailmanlaajuisesti yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Tule tutustumaan sarjaan apteekkiimme.

https://www.laroche-posay.fi/

Yhteystiedot

Torikatu 1, Torikeskus
38200 Sastamala
Puh (03) 514 2271

Avoinna

ma-pe 9-19
la 9-16
su suljettu

Liity kanta-asiakkaaksi

Lue lisää ja liity!