Tarjouksessa

Apteekissamme on vaihtuvia tarjouksia. Alla olevat tarjoukset ovat voimassa kuukauden loppuun saakka tai niin kauan kuin tuotteita riittää.

Rela tabs maitohappobakteeri 90 tbl

Rela tabs maitohappobakteeri 90 tbl

Hyvänmakuinen, pureskeltava Rela-maitohappobakteeri sisältää Lactobacillus reuteri Protectis-maitohappobakteeria, joka on yksi maailman tutkituimmista. Omena, mansikka tai sitruuna. Koko perheen raikas...

Lue lisää »

Ophtim Eye Day&Night silmätipat

Ophtim Eye Day & Night silmätipat

Kosteuttavat ja suojaavat silmätipat uudelleensuljettavissa pipeteissä. Pakkaus sisältää 15 kappaletta päivä- ja 15 kappaletta yökäyttöön tarkoitettua pipettiä. Säilöntäaineeton, sopii käytettäväksi...

Lue lisää »

Multivita Omegalive Strong

Multivita Omegalive Strong 100 kaps.

Kalaöljykapselit sisältävät vahvan annoksen omega-3-rasvahappoja. Helposti nieltävä kapseli.

17,90 €

Norm. 22,10 €

Lue lisää »

Minisun Monivitamiini Vahva

Minisun Monivitamiini Vahva 120 tbl

Minisun monivitamiini Vahva sisältää monipuolisesti vitamiineja ja hivenaineita yhdessä tabletissa. Minisun Vahva sisältää lisäksi myös mustikkauutetta. Päivittäiseen käyttöön.

17,00 €

Norm. 20,36€

Lue lisää »

Devisol D-vitamiini

Devisol 20 mikrogrammaa, 200 tabl.

Pieni, sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti. D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimistön vastustuskykyä.

14,50 €

Norm. 18,42 €

Lue lisää »

Bethover B12+foolihappo

Bethover B12+foolihappo, 150 tabl.

Mansikanmakuinen ravintolisä. B12-vitamiini edistää hermoston normaaleja toimintoja. B12-vitamiini ja foolihappo edistävät normaaleja psykologisia toimintoja.

26,90 €

Norm. 30,59 €

Lue lisää »

Arthro nivelvoide

Arthro nivelvoide 120g

Kylmävoide kipeille ja turvonneille nivelille. Voide lievittää kipua, tulehdusta ja turvotusta nivelissä. Arthro voiteen vaikuttavina aineina kylmävaikutteiset mentoli ja eukalyptysöljy.

16,90 €

Norm. 19,96 €

Lue lisää »

Apteq vita Fluzinc

Apteq vita Fluzinc

Apteq vita Fluzinc on kolmen päivän tehokuuri, joka lyhentää flunssan kestoa ja lievittää oireita. Mustaherukan ja mentolin makuinen imeskelytabletti. Vaikuttavana aineena sinkkiasetaatti.

10,90 €

Norm. 12,52 €

Lue lisää »

A-vita plus tuotteet

A-vita plus tuotteet

A-vita plus-tuotteet on suunniteltu suomalaisille nenille. A-vita Plus-tuotteita käytetään kosteuttamaan ja hoitamaan nenän limakalvoja.

- 10 %

normaalihinnoista

Lue lisää »